ΓΙΟΡΤΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Στις 27 Οκτωβρίου 2015 στις 10:00΄ π.μ. , πραγματοποιήθηκε στο Λύκειό μας, η εκδήλωση προς τιμή της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Στη γιορτή αυτή:

α. καθορίζεται ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες, β.απονέμονται αριστεία και βραβεία στους αριστεύσαντες και πρωτεύσαντες μαθητές, γ.γίνεται αναφορά στα γεγονότα της περιόδου 1940-1945 , ώστε να αποδοθούν τιμές στους Έλληνες αγωνιστές τόσο του ελληνοιταλικού  πολέμου, όσο και της γερμανικής κατοχής.

Ο σύλλογος καθηγητών του Λυκείου, αποφάσισε στη διάρκεια αυτής της γιορτής, να τιμήσει  για την προσφορά τους στην εκπαίδευση και στην τοπική κοινωνία, τους συναδέλφους καθηγητές  που συνταξιοδοτήθηκαν πρόσφατα, τον κ. Μπαλασά Γεώργιο, τον κ.Πέτροβα Χαράλαμπο, την κα Ευσταθιάδου Μαρία και την κα Κράνια Βασιλική. Για το σκοπό αυτό, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Μαυρομάτης Ιωάννης,  ο  Αντιδήμαρχος κ. Τσουρούς-Μπουγιούκας και η  Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κα Χατζηχριστοφή Κατερίνα. Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στην παρουσία του  Αρχιμανδρίτη Πανοσιολογιοτάτου Ιωάννη Μαλλουρή και των Πρεσβυτέρων Αιδεσιμότατων Γεωργίου Γιακαλή και Ιωάννη Κοτρώνη.

Για εμάς, τους καθηγητές και τους μαθητές του Λυκείου, ήταν στιγμές ιδιαίτερης συγκίνησης και χαράς.

Φωτογραφίες εκδήλωσης

Αφήστε μια απάντηση