1η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ 3ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 55 μαθητών των Γυμνασίων και των Λυκείων του Δήμου Θερμαϊκού διεξήχθη στις 7 Δεκεμβρίου 2014 στο 2ο ΓΕΛ Θερμαϊκού, το 3ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυμνασίων και Λυκείων Δ. Θερμαϊκού.
Το σημαντικό για την περιοχή του Θερμαϊκού σχολικό σκακιστικό τουρνουά διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων 2ου ΓΕΛ Θερμαϊκού με την συνεργασία αντίστοιχων συλλόγων του 1ου και 2ου Γυμνασίου Περαίας και κάλυψε οργανωτικά και υλικοτεχνικά ο Σκακιστικός Όμιλος Θερμαϊκού «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ».
Στο τουρνουά πήραν μέρος μαθητές από τρία Λύκεια και πέντε Γυμνάσια που σχημάτισαν 6 ομάδες, τριών λυκείων (1ο ΓΕΛ Θερμαϊκού, 2ο ΓΕΛ Θερμαϊκού και 1ο ΓΕΛ Μηχανιώνας) και τριών Γυμνασίων (Ν. Επιβατών, 2ου Περαίας και Μικτού που σχηματίστηκε από μαθητές Επανομής, Μηχανιώνας και 1ου Περαίας).

Μετά από τέσσερις γύρους αναμετρήσεων μεγάλος και αναμφισβήτητος νικητής αναδείχθηκε η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Μηχανιώνας με 4 νίκες σε 4 αγώνες.

Στην ομάδα του σχολείου μας συμμετείχαν οι μαθητές Αλ Μπελμπεϊσί Ράμι, Καραμπάσης Μάριος, Ελευθεριάδης Σταύρος, Τσεκάλας Γιώργος, Τούντας Τάσος και η μαθήτρια Δανάη Παρασχάκη.

Εκτός από την πρώτη θέση στο ομαδικό, οι μαθητές του λυκείου μας κατέλαβαν τις 3 πρώτες θέσεις στο ατομικό. Ειδικότερα κατέλαβαν:

1η θέση- ο μαθητής της Β τάξης, Καραμπάσης Μάριος

2η θέση: ο μαθητής της Α΄ τάξης, Τούντας Τάσος

3η θέση: ο μαθητής της Γ΄ τάξης, Αλ Μπελμπεϊσί Ράμι

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πολύτιμη συμβολή τους στην προετοιμασία των μαθητών, τον κ. Μαυρουδή Παναγιώτη και τον καθηγητή του λυκείου μας κ. Αλχαζίδη Απόστολο .

dscn1451webdscn1392web

Αφήστε μια απάντηση